Loader

Tapijten schapenvacht

Warm vloerkleed - Schapenvacht op de vloer

Moderne interieurs worden gekenmerkt door minimalisme en steeds vaker ook de soberheid van de industriële stijl. Dit maakt ze visueel cool en niet erg gastvrij. Warm - zowel visueel als fysiek - dankzij tapijten en vloerkleden gemaakt van natuurlijke schapenvacht. Dit type tapijt - schapenvacht verspreid over de vloer - verandert de perceptie van het interieur radicaal en voegt tal van gebruikswaarden toe.

Vloerkleed - Schapenvacht in een woon- en utiliteitsinterieur

Tapijten en vloerkleden van schapenvacht zijn populair, zowel in woongebouwen als in bepaalde horecagelegenheden. Dit soort oplossingen en toevoegingen worden bijna onbewust gebruikt door eigenaren van pensions in de bergen (ongeacht of er daadwerkelijk schapen in het gebied worden gefokt), evenals restauranthouders en eigenaren van huizen die het hele jaar door te huur zijn. Schapenvacht voor vloerkleden is ook erg populair in particuliere woningen. Het is een veelgebruikte keuze voor slaapkamers, woonkamers en kinderkamers.

Een vloerkleed - schapenvacht - brengt veel voordelen met zich mee, waaronder:

zorgt voor thermische isolatie,
het is aangenaam om aan te raken,
is een aantrekkelijk element van het interieurontwerp.
Welke schapenvacht voor het tapijt?
De keuze van schapenvacht voor een tapijt moet in de eerste plaats worden bepaald door esthetische overwegingen. Het is ook de moeite waard om aandacht te besteden aan het functionele aspect. Relugan schapenvachten zijn de beste oplossing voor gezinnen met kleine kinderen of zieke mensen. Ze worden gebruikt voor therapeutische doeleinden, vooral tijdens revalidatie. Gotland schapenvacht tapijten zijn perfect voor decoratieve doeleinden. Ze onderscheiden zich door meer krullend en pluizig haar dan huishuiden. Zweedse huiden met prachtig krullend haar zijn ook visueel aantrekkelijk.

Traditioneel vloerkleed of schapenvacht? - Maak kennis met het aanbod van leerlooierij Polen
Tannery Poland probeert zo goed mogelijk aan de uiteenlopende behoeften en verwachtingen van klanten te voldoen en biedt hoogwaardige schapenvachten. We importeren huiden van locaties die bekend staan ​​om het fokken van in de industrie gewaardeerde schapenrassen, zoals Gotland, Texel (Nederland) en Noord-Duitsland. Dit stelt ons in staat om een ​​grondstof te leveren met uitstekende esthetische en functionele eigenschappen. Naast hoogwaardig leer geven wij professioneel advies.

Heeft u interesse in een vloerkleed? Schapenvacht is een uitstekend alternatief voor textiel gemaakt van synthetische vezels. Dit type tapijt isoleert effectief tegen kou, voelt prettig aan en veroorzaakt geen allergieën.
Top kwaliteit

HOOGSTE KWALITEIT

Alle vachten worden in slachthuizen speciaal gesorteerd, alleen voor ons bedrijf, daarom hebben wij de beste kwaliteit.
Origineel

100% ORIGINEEL

Onze vachten worden rechtstreeks door ons uit ecologische boerderijen uit heel Europa geïmporteerd.

Leerlooierij met tradities

Onze leerlooierij werd opgericht in 1978 en is sinds het begin een familiebedrijf waar de tradities van het beroep van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij door de zoon van de oprichter geleid en toentertijd hebben we begonnen, afgezien van traditionele technologieën, nieuwe producten op dit gebied te introduceren.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rechten voorbehouden