Loader

Schapenvachten Meliert - Cookies

100% natuurlijk, mooi Cookies schapenvacht is een uniek en luxueus product dat de laatste jaren steeds populairder is geworden.
Deze schapenvachten staan ​​bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit en zachte textuur. Dit is een welkome eigenschap die een vleugje elegantie en verfijning aan het eindproduct toevoegt.
De natuurlijke kleurvariaties van schapenvachten zorgen voor een prachtig kleurenspel, waardoor deze huiden een aparte en visueel aantrekkelijke uitstraling krijgen. De vezels worden zorgvuldig behandeld en verwerkt om hun natuurlijke eigenschappen te behouden, wat resulteert in een fluweelzacht oppervlak dat luxueus aanvoelt. Hun unieke natuurlijke uitstraling, zachte textuur en praktische voordelen maken ze de perfecte aanvulling op elk interieur.

Top kwaliteit

HOOGSTE KWALITEIT

Alle vachten worden in slachthuizen speciaal gesorteerd, alleen voor ons bedrijf, daarom hebben wij de beste kwaliteit.
Origineel

100% ORIGINEEL

Onze vachten worden rechtstreeks door ons uit ecologische boerderijen uit heel Europa geïmporteerd.

Leerlooierij met tradities

Onze leerlooierij werd opgericht in 1978 en is sinds het begin een familiebedrijf waar de tradities van het beroep van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij door de zoon van de oprichter geleid en toentertijd hebben we begonnen, afgezien van traditionele technologieën, nieuwe producten op dit gebied te introduceren.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rechten voorbehouden