Loader

Schapenvachten Meliert - Mocca

Onze prachtige Meliert Mocca schapenvachten zijn de perfecte aanvulling op elk interieur. Met hun unieke kleur en luxueuze textuur zijn deze schapenvachten niet alleen een decoratief item, maar zorgen ze ook voor een gevoel van warmte en comfort in elke ruimte. Meliert Mocca-schapenvachten hebben een boeiende kleur die werkelijk uniek is. De combinatie van rijke bruintinten en mokka-tonen creëert een visueel verbluffend effect dat diepte en karakter aan elke kamer toevoegt.
Of u ze nu op de bank plaatst, aan een stoel hangt of als vloerkleed gebruikt, deze schapenvachten verbeteren gemakkelijk de esthetiek van uw woonruimte. Naast hun esthetische waarde hebben deze schapenvachten ook een fluweelzacht gevoel dat aangenaam aanvoelt. De natuurlijke vezels van schapenvacht zorgen voor een zachte en gezellige textuur en voegen een extra laag comfort toe aan je huis.

Top kwaliteit

HOOGSTE KWALITEIT

Alle vachten worden in slachthuizen speciaal gesorteerd, alleen voor ons bedrijf, daarom hebben wij de beste kwaliteit.
Origineel

100% ORIGINEEL

Onze vachten worden rechtstreeks door ons uit ecologische boerderijen uit heel Europa geïmporteerd.

Leerlooierij met tradities

Onze leerlooierij werd opgericht in 1978 en is sinds het begin een familiebedrijf waar de tradities van het beroep van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij door de zoon van de oprichter geleid en toentertijd hebben we begonnen, afgezien van traditionele technologieën, nieuwe producten op dit gebied te introduceren.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rechten voorbehouden