Loader

Schapenvachten Natuurlijke schapenhuid

Schapenleer - niet alleen voor decoratief gebruik

Geharde schapenhuiden zijn een grondstof met veel voordelen, die zowel in de industrie als in huishoudens wordt gebruikt. De voordelen van schapenvachten worden gebruikt door ondernemers, particulieren, architecten en binnenhuisarchitecten. Om aan de behoeften en verwachtingen van al deze groepen te voldoen, leveren wij gelooide schapenvachten van hoge kwaliteit, die we importeren uit Zweden, Nederland en Duitsland. Wij hebben schapenvachten in ons vaste assortiment:

Gotland,

Melerade,

Zweeds,

Nederlands,

Heidschnucke,

Relugan,

Spelsau

 Elke natuurlijke schapenvacht is een grondstof van de hoogste kwaliteit, waaruit u onder andere kunt maken: tapijt, hoes voor bed / fauteuil / stoel, een sleehoes (bijvoorbeeld voor een sleetocht), bank / schommel sprei (onmisbaar tijdens winterse buitenevenementen). Professioneel gelooide schapenvachten passen perfect in elk interieur. U kunt hun voordelen gebruiken in de woonkamer of slaapkamer, maar ook in de commerciële ruimte. Schapenvacht is de perfecte aanvulling op de inrichting van een hooglanderrestaurant, pension of hotel.

Schapenvacht - Voordelen van grondstoffen

Door originele schapenvacht te importeren uit locaties die broedgebieden zijn van bekende en gewaardeerde soorten van deze dieren, zijn we er zeker van dat onze grondstof: 100% natuurlijk, warm, zacht, anti allergisch. In ons permanente assortiment hebben we, naast huiden die worden gekenmerkt door esthetische waarden, ook een grondstof voor gezondheidsdoeleinden. Relugan-schapenvachten worden vaak gebruikt voor therapeutische doeleinden, vooral tijdens revalidatie. Ze zijn perfect voor kinderen en ouderen - ze bieden veel comfort zonder allergische reacties te veroorzaken.

Natuurlijke schapenvacht - Natuurlijk van leerlooierij Polen

Schapenleer is onze specialiteit. Als importeur, distributeur en leverancier van natuurlijke schapenvachten in Polen bieden wij onze klanten toegang tot grondstoffen van de hoogste kwaliteit - we werken alleen samen met vertrouwde producenten, wat zich vertaalt in uitstekende esthetische en functionele waarden van de aangeboden schapenvachten. Klanten die geïnteresseerd zijn in het kiezen van natuurlijk leer, worden aangemoedigd om zich vertrouwd te maken met ons assortiment in detail, en als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u bij het kiezen van de meest optimale oplossing voor uw individuele toepassingen. Wij bieden schapenvachten aan als detailhandel en groothandel.


 

 

Top kwaliteit

HOOGSTE KWALITEIT

Alle vachten worden in slachthuizen speciaal gesorteerd, alleen voor ons bedrijf, daarom hebben wij de beste kwaliteit.
Origineel

100% ORIGINEEL

Onze vachten worden rechtstreeks door ons uit ecologische boerderijen uit heel Europa geïmporteerd.

Leerlooierij met tradities

Onze leerlooierij werd opgericht in 1978 en is sinds het begin een familiebedrijf waar de tradities van het beroep van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij door de zoon van de oprichter geleid en toentertijd hebben we begonnen, afgezien van traditionele technologieën, nieuwe producten op dit gebied te introduceren.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rechten voorbehouden