Loader

Schapenvachten IJslands

IJslandse schapenvachten kenmerken zich vooral door prachtige kleuren. De meest voorkomende zijn wit, zwart-wit en zwart gevlekt. De unieke wol van dit type schaap heeft een langere pool en is niet te vergelijken met enig ander gangbaar schapenras. Het is deze prachtige combinatie van kleuren en uitzonderlijk lang en zacht haar waardoor hij prachtig staat in elk interieur. Alle IJslandse schapenvachten hebben twee lagen; een zachte, dichte pochet en een lange buitenjas, die een perfecte aanvulling is op een modern interieur in Scandinavische stijl.
We selecteren alleen de beste kwaliteit van onze langharige IJslandse leersoorten.
IJslandse leersoorten, zorgvuldig door ons geselecteerd vanwege hun natuurlijke wittinten, zijn ongelooflijk dik en voelen zacht aan. Bovendien zijn ze natuurlijk, ongeverfd, natuurlijk wit met even natuurlijke en opvallende markeringen in zwart en bruin. Deze effecten van IJslandse schapenvacht zijn ook nog eens geheel natuurlijk, wat ze dan weer extra bijzonder maakt.

Deze luxe schapenvachten zijn geweldig als bankhoes of als vloerkleed en geven een originele stijl aan elke omgeving.

Om schoon te maken, eruit halen en goed schudden en vervolgens voorzichtig borstelen.

Top kwaliteit

HOOGSTE KWALITEIT

Alle vachten worden in slachthuizen speciaal gesorteerd, alleen voor ons bedrijf, daarom hebben wij de beste kwaliteit.
Origineel

100% ORIGINEEL

Onze vachten worden rechtstreeks door ons uit ecologische boerderijen uit heel Europa geïmporteerd.

Leerlooierij met tradities

Onze leerlooierij werd opgericht in 1978 en is sinds het begin een familiebedrijf waar de tradities van het beroep van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij door de zoon van de oprichter geleid en toentertijd hebben we begonnen, afgezien van traditionele technologieën, nieuwe producten op dit gebied te introduceren.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rechten voorbehouden