Loader

Andere vachten Zadeldek

Texel & Relugan zadeldekjes van schapenvacht zijn een goede oplossing voor paarden.
Schapenvacht die onder het zadel wordt geplaatst, helpt het gewicht van het zadel gelijkmatig te verdelen, waardoor de drukpunten op de rug van het paard worden verminderd en schuur- en drukpunten worden voorkomen, vooral bij paarden met een gevoelige huid.
Zachte en natuurlijke Relugan schapenvacht zorgt voor uitstekende demping en vermindert de druk op de rug van paard en ruiter.
Het ademende karakter van wol helpt de temperatuur te reguleren en voorkomt dat je paard oververhit raakt. Over het geheel genomen is schapenvacht een natuurlijk materiaal dat zacht en comfortabel is voor het paard, terwijl het ook op natuurlijke wijze vocht afvoert en extra ondersteuning biedt tussen het zadel en de rug van het paard, waardoor paard en ruiter droog en comfortabel blijven!

Top kwaliteit

HOOGSTE KWALITEIT

Alle vachten worden in slachthuizen speciaal gesorteerd, alleen voor ons bedrijf, daarom hebben wij de beste kwaliteit.
Origineel

100% ORIGINEEL

Onze vachten worden rechtstreeks door ons uit ecologische boerderijen uit heel Europa geïmporteerd.

Leerlooierij met tradities

Onze leerlooierij werd opgericht in 1978 en is sinds het begin een familiebedrijf waar de tradities van het beroep van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij door de zoon van de oprichter geleid en toentertijd hebben we begonnen, afgezien van traditionele technologieën, nieuwe producten op dit gebied te introduceren.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rechten voorbehouden