Loader

Blog Zakenreis naar Nederland met onze natuurlijke schapenvachten!

Zakenreis naar Nederland met onze natuurlijke schapenvachten!
Onze schapenvachten kenmerken zich vooral door de hoogste kwaliteit, wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Bedankt voor uw vertrouwen en wij nodigen u uit om kennis te maken met ons aanbod op onze website.
Schapenvachten zijn natuurlijke materialen die een aantal voordelen en toepassingen bieden. Allereerst is het ontzettend warm en zacht, daarom wordt het vaak gekozen voor artikelen als vloerkleden, dekens en spreien. Vooral schapenvachtkleden zijn bijzonder populair vanwege hun natuurlijke isolerende eigenschappen, die helpen een kamer warm en gezellig te houden. Natuurlijke schapenvacht is bovendien extreem duurzaam, waardoor het een duurzame en duurzame keuze is voor producten die jarenlang gebruik kunnen weerstaan ​​zonder tekenen van slijtage te vertonen.
Om de consument een duurzame en milieuvriendelijke optie te bieden, hebben we een collectie samengesteld met de beste lamsvacht- en schapenvachtproducten en accessoires.

Top kwaliteit

HOOGSTE KWALITEIT

Alle vachten worden in slachthuizen speciaal gesorteerd, alleen voor ons bedrijf, daarom hebben wij de beste kwaliteit.
Origineel

100% ORIGINEEL

Onze vachten worden rechtstreeks door ons uit ecologische boerderijen uit heel Europa geïmporteerd.

Leerlooierij met tradities

Onze leerlooierij werd opgericht in 1978 en is sinds het begin een familiebedrijf waar de tradities van het beroep van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij door de zoon van de oprichter geleid en toentertijd hebben we begonnen, afgezien van traditionele technologieën, nieuwe producten op dit gebied te introduceren.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rechten voorbehouden