Loader

Blog Wil je je thuis goed voelen? Meliert-Toffee is de oplossing!

Wil je je goed voelen in je eigen huis? Meliert - Toffee is onze oplossing!

Deze natuurlijke schapenvachten zijn een combinatie van buitengewone zachtheid en originele stijl. Kenmerkend voor deze huiden is een prachtige, unieke kleur! 

Meliert - Toffee werkt als tapijt en tegelijkertijd als unieke decoratie in elke interieurstijl! Het zal ook perfect zijn als decoratief element aan de muur of als hoes voor een fauteuil of bank - want comfort is het belangrijkste!

       
Deze rijke, warme Melierta Lambskin Toffee is luxe op zijn best en zal zijn natuurlijke schoonheid nog vele jaren behouden!Natuurlijke schapenvachten zijn afkomstig van biologische Duitse boerderijen. Wij importeren leer rechtstreeks via ons bedrijf, waardoor we zeker kunnen zijn van hun kwaliteit en originaliteit. Onze huiden stoten geen onaangename geuren uit en voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidsnormen. Wij richten ons 100% op natuurlijke reinigingsmiddelen!

Top kwaliteit

HOOGSTE KWALITEIT

Alle vachten worden in slachthuizen speciaal gesorteerd, alleen voor ons bedrijf, daarom hebben wij de beste kwaliteit.
Origineel

100% ORIGINEEL

Onze vachten worden rechtstreeks door ons uit ecologische boerderijen uit heel Europa geïmporteerd.

Leerlooierij met tradities

Onze leerlooierij werd opgericht in 1978 en is sinds het begin een familiebedrijf waar de tradities van het beroep van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij door de zoon van de oprichter geleid en toentertijd hebben we begonnen, afgezien van traditionele technologieën, nieuwe producten op dit gebied te introduceren.
Copyright © TanneryPoland 2022. Alle rechten voorbehouden