Loader

Blog We bieden een brede selectie van decoratieve natuurlijke leersoorten van over de hele wereld die worden gebruikt om ons enorme assortiment prachtige schapenvachten en verschillende soorten schapenvachtaccessoires te creëren

Als u een restaurant, pension, hotel of ander bedrijf heeft dat een beetje originaliteit wilt toevoegen of als u op zoek bent naar een uniek product voor uw winkel, dan hebben wij geweldige zakelijke aanbiedingen voor u. Hier vind je natuurlijk leer uit Nederland, Duitsland of Scandinavië, in verschillende maten, kleuren en verschillende soorten fleece, die een origineel idee zijn om interieurs te diversifiëren of te verrijken! Maar dit is slechts een deel van ons unieke aanbod. U kunt al onze producten vinden op onze website https://www.adam-leather.com/. Voor degenen die de details van onze aanbiedingen willen verkennen, neem contact met ons op!
Duurzaamheid en de hoogste kwaliteit gegarandeerd!

Top kwaliteit

HOOGSTE KWALITEIT

Alle vachten worden in slachthuizen speciaal gesorteerd, alleen voor ons bedrijf, daarom hebben wij de beste kwaliteit.
Origineel

100% ORIGINEEL

Onze vachten worden rechtstreeks door ons uit ecologische boerderijen uit heel Europa geïmporteerd.

Leerlooierij met tradities

Onze leerlooierij werd opgericht in 1978 en is sinds het begin een familiebedrijf waar de tradities van het beroep van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij door de zoon van de oprichter geleid en toentertijd hebben we begonnen, afgezien van traditionele technologieën, nieuwe producten op dit gebied te introduceren.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rechten voorbehouden