Loader

Blog Vaderdag in Polen komt eraan met ENORME STAPPEN! herinner je je deze datum nog?

VADERDAG nadert!
herinner je je deze datum In Polen wordt Vaderdag gevierd op 23. Op dit moment willen we onze vader een goede wens of een klein geschenk wensen - hoeveel we van hem houden en aan hem denken !!!


Heb jij al een cadeau klaarstaan? Nog op zoek naar een origineel cadeau omdat het lijkt alsof je vader alles heeft wat je wilt? Wij zijn hier om te helpen!
In ons aanbod vind je producten die fantastische cadeaus kunnen blijken te zijn!
Een kussen kan een geweldig cadeau zijn. Hij mag immers niet ontbreken in de woonkamer op de bank of in de slaapkamer. Een kussen van lamsvel is een perfect cadeau voor mensen met allergieën, omdat het zweetafvoerende en anti-allergische eigenschappen heeft - een kussen? Niet alleen om te slapen!
Ons volgende aanbod is de behandeling van schapenhuiden, die heel vaak worden gebruikt voor sanitaire doeleinden, vooral tijdens revalidatie. Ze bieden gewoon een zeer hoog comfort! Ze zijn erg populair bij gezinnen met jonge kinderen en ouderen.
Bij het kiezen van een cadeau voor papa, is het beter om te wedden op iets dat gewoon van pas zal komen in het dagelijks leven.

Wacht niet langer en kies vandaag nog het perfecte cadeau voor je vader!

Top kwaliteit

HOOGSTE KWALITEIT

Alle vachten worden in slachthuizen speciaal gesorteerd, alleen voor ons bedrijf, daarom hebben wij de beste kwaliteit.
Origineel

100% ORIGINEEL

Onze vachten worden rechtstreeks door ons uit ecologische boerderijen uit heel Europa geïmporteerd.

Leerlooierij met tradities

Onze leerlooierij werd opgericht in 1978 en is sinds het begin een familiebedrijf waar de tradities van het beroep van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij door de zoon van de oprichter geleid en toentertijd hebben we begonnen, afgezien van traditionele technologieën, nieuwe producten op dit gebied te introduceren.
Copyright © TanneryPoland 2022. Alle rechten voorbehouden