Loader

Blog Kijk hiernaar!

Naturel Meliert - Toffee schapenvachten komen van biologische Duitse boerderijen. Ons bedrijf importeert leer rechtstreeks, dus we zijn zeker van hun kwaliteit en originaliteit. Meliert - Toffee schapenvachten kenmerken zich door een mooie, unieke kleur. Wij richten ons 100% op natuurlijke schoonmaakmiddelen. Ons leer heeft geen onaangename geuren.

Stracciatella schapenvacht is een natuurlijk leer van Duitse, ecologische boerderijen. Het heeft een mooie haarkleur. De huiden zijn erg fijn om aan te raken. Ze passen in elk interieur van het huis. Meliert-Sracciatella schapenvachten zijn erg populair bij onze klanten. Al ons leer is alleen gelooid met natuurlijke producten en heeft geen nare geurtjes!

Top kwaliteit

HOOGSTE KWALITEIT

Alle vachten worden in slachthuizen speciaal gesorteerd, alleen voor ons bedrijf, daarom hebben wij de beste kwaliteit.
Origineel

100% ORIGINEEL

Onze vachten worden rechtstreeks door ons uit ecologische boerderijen uit heel Europa geïmporteerd.

Leerlooierij met tradities

Onze leerlooierij werd opgericht in 1978 en is sinds het begin een familiebedrijf waar de tradities van het beroep van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij door de zoon van de oprichter geleid en toentertijd hebben we begonnen, afgezien van traditionele technologieën, nieuwe producten op dit gebied te introduceren.
Copyright © TanneryPoland 2023. Alle rechten voorbehouden