Loader

Blog Kies een natuurlijke dierenhuid die bij u past

Dierenhuiden zijn weer in de mode en klanten krijgen hernieuwd vertrouwen in het kopen van producten die een natuurlijk bijproduct zijn van de vleesverwerkende industrie - dus als je leren schoenen kunt kopen, kun je een dierenhuid kopen met een geweten zonder schuldgevoel. Hoewel er veel ontwerpfactoren zijn waarmee u rekening kunt houden met dit verbazingwekkende natuurlijke materiaal, is de aankoop van een natuurlijke huid voor uw kantoor of huis uiteindelijk een persoonlijke keuze om aan uw voorkeuren te voldoen.

Zorg ervoor dat je huid je ruimte en stemming aanvult

Meet, alvorens een huid te kopen, zorgvuldig de ruimte die u wenst in te richten, zodat u precies weet hoeveel huid u daarvoor nodig heeft. Huiden kunnen enorm in grootte variëren, dus het is een belangrijke factor bij uw keuze om te weten hoe groot een huid u nodig heeft voordat u ze koopt. Als u van plan bent een huid te gebruiken voor het stofferen van meubels, houd dan rekening met de hoeveelheid overtollig materiaal die u nodig heeft om uw item te bedekken. Hoewel symmetrische, natuurlijke huiden veel verschillende vormen kunnen hebben, moet u ervoor zorgen dat u wat overtollig materiaal heeft om in het stoffeerproces te passen. Als u niet zeker weet hoeveel materiaal u nodig heeft, raadpleeg dan een ervaren stoffeerder of meubelmaker.

Probeer de huid te bekijken voordat u koopt

Probeer indien mogelijk naar de huid te kijken voordat u deze koopt. Veel winkeliers, vooral op internet, tonen representatieve skins op hun sites, maar verkopen vervolgens huiden met inferieure kwaliteit of patronen. De beste winkeliers fotograferen elke huid afzonderlijk, zodat u precies weet welke huid u krijgt. Zoek ook naar patches in de huid. Hoewel de meeste snijwonden, reparaties en merken meestal onmerkbaar zijn en een onvermijdelijk resultaat zijn van het looiproces, kunnen enkele lelijk zijn en vaak pas worden opgemerkt als de huid ter plaatse is geïnstalleerd.

Koop alleen bij vertrouwde en betrouwbare bronnen

Veel handelaren in natuurlijke huiden verkopen ze niet met het oog op interieurdesign. Velen zijn gewoon taxidermisten of dealers die het materiaal niet begrijpen. Deze mensen moeten worden vermeden. Als je met een dealer praat, vraag dan waar zijn huiden vandaan komen. Vraag hoe ze worden gebruind en welk type dat is. Chroom looien is een van de beste methoden om de eiwitten in de huid te fixeren en ervoor te zorgen dat de huid slijtvast en lang meegaat. Evenzo, als u van plan bent om een ​​huid te gebruiken om te stofferen, raadpleeg dan uw dealer over de beste persoon om dit te doen. Vanwege de aangeboren duurzaamheid en dikte van huiden kunnen veel onervaren stoffeerders moeite hebben met natuurlijke huiden.

Een huid zal bijna een leven lang meegaan - koop met zorg

Zodra u een huid heeft gekozen die past bij uw smaak, uw ruimte en uw verwachtingen van kwaliteit, zou u tevreden moeten zijn met uw aankoop. U kunt er niet alleen zeker van zijn dat uw aankoop een unieke stijltoevoeging is aan uw eigen ruimte, waarmee u vele jaren complimenten wint, maar door een huid in uw kantoor of huis te plaatsen, geeft u een weloverwogen uiting van uw waardering voor de hypermoderne moderne stijl. en ontwerp. U heeft ook een van de meest duurzame, duurzame materialen gekocht die de mensheid kent, en u kunt er zeker van zijn dat uw aankoop jarenlang zijn glanzende glans en natuurlijke vacht zal behouden.

Artikelbron: http://EzineArticles.com/6777428

Top kwaliteit

HOOGSTE KWALITEIT

Alle vachten worden in slachthuizen speciaal gesorteerd, alleen voor ons bedrijf, daarom hebben wij de beste kwaliteit.
Origineel

100% ORIGINEEL

Onze vachten worden rechtstreeks door ons uit ecologische boerderijen uit heel Europa geïmporteerd.

Leerlooierij met tradities

Onze leerlooierij werd opgericht in 1978 en is sinds het begin een familiebedrijf waar de tradities van het beroep van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij door de zoon van de oprichter geleid en toentertijd hebben we begonnen, afgezien van traditionele technologieën, nieuwe producten op dit gebied te introduceren.
Copyright © TanneryPoland 2022. Alle rechten voorbehouden