Loader

Blog IJslands leer is een echte schat onder de natuurlijke materialen.

Welke schapenvacht van Adam-Leather een absolute hit is, kan ik niet duidelijk zeggen, omdat smaken en behoeften anders zijn.
Ik kan u echter wel kennis laten maken met de populaire en hoog gewaardeerde IJslandse langharige schapenvacht, die zeer hoog aangeschreven staat!

IJslands leer is een echte schat onder de natuurlijke materialen. De unieke eigenschappen maken het perfect voor interieurontwerp en bieden comfort, warmte en gezelligheid.
Bekend om zijn dikke, lange haren en natuurlijke weerstand tegen vocht, is het perfect als tapijt, deken of sprei.

Hier zijn enkele redenen waarom u voor IJslands leer zou moeten kiezen:
Dicht, lang haar: het lange, tweelaagse haar van IJslands leer zorgt voor een uitstekende thermische isolatie, beschermt tegen kou en zorgt voor aangename warmte. Bovendien is het haar flexibel en bestand tegen vervorming, waardoor vloerkleden, dekens en spreien van IJslands leer lang hun mooie uiterlijk behouden.
Natuurlijke weerstand tegen vocht: IJslandse schapen leven in het barre klimaat van IJsland, waar ze regen, sneeuw en wind moeten kunnen weerstaan. Hun wol heeft een natuurlijke weerstand tegen vocht ontwikkeld, waardoor IJslands leer een ideaal materiaal is voor tapijten en dekens die worden blootgesteld aan vocht.
Gemakkelijk schoon te maken: IJslands leer is gemakkelijk schoon te maken. Stofzuig hem regelmatig om stof en vuil te verwijderen. Voor groter vuil kunt u milde zeep en warm water gebruiken.
Uniek uiterlijk: IJslands leer is verkrijgbaar in een natuurlijk kleurengamma, van beige en bruin tot grijs en zwart. Elk stuk is uniek en heeft zijn eigen unieke patroon.
Duurzaamheid: IJslands leer is extreem duurzaam en kan jarenlang intensief gebruik weerstaan. Met de juiste verzorging zul je lang genieten van de schoonheid ervan.
Breed gebruik: IJslands leer kan worden gebruikt voor het maken van verschillende soorten vloerkleden, dekens en spreien. Het doet het prima als vloerkleed in de woonkamer, als deken op de bank of als sprei. Het kan ook worden gebruikt om kleinere decoratieve elementen te creëren, zoals kussens en fauteuils.

Klik op onderstaande link en ga naar onze winkel met een ruim assortiment lederen producten, waaronder IJslandse schapenvachten.
www.adam-leather.com/shop/34-iceland-sheepskins

Top kwaliteit

HOOGSTE KWALITEIT

Alle vachten worden in slachthuizen speciaal gesorteerd, alleen voor ons bedrijf, daarom hebben wij de beste kwaliteit.
Origineel

100% ORIGINEEL

Onze vachten worden rechtstreeks door ons uit ecologische boerderijen uit heel Europa geïmporteerd.

Leerlooierij met tradities

Onze leerlooierij werd opgericht in 1978 en is sinds het begin een familiebedrijf waar de tradities van het beroep van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij door de zoon van de oprichter geleid en toentertijd hebben we begonnen, afgezien van traditionele technologieën, nieuwe producten op dit gebied te introduceren.
Copyright © TanneryPoland 2024. Alle rechten voorbehouden