Loader

Blog Gotland schapenvacht - de ultieme luxe schapenvacht

De Gotland-schapenvacht is afkomstig van het Zweedse eiland Gotland - de ultieme luxe schapenvacht. Het Zweedse eiland Gotland, gelegen in de Oostzee, herbergt deze prachtige dieren. Fascinerend gekleurd in de kleuren zwart, grijs en wit, hebben de schapenvachten een strakke krul.

Het kleine aantal schapen op het eiland betekent dat we toestemming moeten aanvragen bij de boeren op het eiland om de schapenvachten aan te schaffen. We reizen naar Zweden om met de hand degenen te kiezen waarvan we denken dat mensen er dol op zullen zijn! Schapenvachten worden gereinigd met een organisch proces, waardoor de natuurlijke eigenschappen van de huid behouden blijven. De vacht van het Gotlandschaap heeft een kenmerkende gekrulde textuur en is zijdeachtig en glanzend om aan te raken.

Top kwaliteit

HOOGSTE KWALITEIT

Alle vachten worden in slachthuizen speciaal gesorteerd, alleen voor ons bedrijf, daarom hebben wij de beste kwaliteit.
Origineel

100% ORIGINEEL

Onze vachten worden rechtstreeks door ons uit ecologische boerderijen uit heel Europa geïmporteerd.

Leerlooierij met tradities

Onze leerlooierij werd opgericht in 1978 en is sinds het begin een familiebedrijf waar de tradities van het beroep van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij door de zoon van de oprichter geleid en toentertijd hebben we begonnen, afgezien van traditionele technologieën, nieuwe producten op dit gebied te introduceren.
Copyright © TanneryPoland 2021. Alle rechten voorbehouden