Loader

Blog Geïnspireerd door de dierenwereld - decoratieve houten rammen! Dit is ons NIEUWE PRODUCT!

Ben jij een creatief persoon die waarde hecht aan originele, maar vooral natuurlijke producten? Perfect! Wij hebben iets voor u!
Geïnspireerd door de dierenwereld - decoratieve rammen! Hier is onze NIEUWE!

Onze gebeeldhouwde rammen zijn zo'n perfecte decoratie! Met de hand gegraveerde houten ornamenten en luchtige natuurlijke lamsleer maken ze uitzonderlijk mooi en uniek!

We weten allemaal dat het inrichten van een huis een echte uitdaging is. Enerzijds stimuleert het de creativiteit, anderzijds vereist het een beetje balans. Maar dat betekent niet dat het saai moet zijn! Een van de belangrijkste dingen is dat alles bij de kleur past.

Onze lammeren zijn uitgevoerd in natuurlijke kleuren, waardoor ze perfect passen in elke stijl en interieur.

               
Maar het is niet alles!
Door zijn formaat en stabiliteit kan het beeld ook gebruikt worden als kruk, voetenbankje of voetenbankje. De grote zitting is van binnenuit gevuld met een duurzame spons, wat zorgt voor een ongelooflijk zitcomfort. We weten al dat een houten ram een ​​geweldige manier is om je huis te decoreren, maar het is ook het vermelden waard dat het een geweldige gadget is voor de kleintjes die veel plezier maakt! Omdat het leuk is om achterin zo'n ram te zitten! Ram wordt door de natuur zelf gecreëerd, daarom is het geschikt en onschadelijk, zelfs voor mensen met allergieën!

Op aanvraag verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren van licht tot donker!

Top kwaliteit

HOOGSTE KWALITEIT

Alle vachten worden in slachthuizen speciaal gesorteerd, alleen voor ons bedrijf, daarom hebben wij de beste kwaliteit.
Origineel

100% ORIGINEEL

Onze vachten worden rechtstreeks door ons uit ecologische boerderijen uit heel Europa geïmporteerd.

Leerlooierij met tradities

Onze leerlooierij werd opgericht in 1978 en is sinds het begin een familiebedrijf waar de tradities van het beroep van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij door de zoon van de oprichter geleid en toentertijd hebben we begonnen, afgezien van traditionele technologieën, nieuwe producten op dit gebied te introduceren.
Copyright © TanneryPoland 2022. Alle rechten voorbehouden