Loader

Blog Mode voor schapenvacht!

Onze leerlooierij is opgericht in 1978. Wij zijn een familiebedrijf dat zich bekommert om traditie die van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Wij vervoeren zelf huiden van ecologische boerderijen uit de hele Europese Unie. Leder wordt zorgvuldig geselecteerd, zodat we zeker zijn van hun kwaliteit en originaliteit. Schapenvachten worden al eeuwenlang gebruikt als decoratieve tapijten, hoezen voor banken, bedden en stoelen. De schapenvacht trend heheft steeds zwykli volgers. Ze zijn een ideale vervanging geworden voor klassieke tapijten. Schapenvacht isoleert perfect de kou van de vloer en blijft toch lekker warm voor blote voeten. Ze passen in elk interieur en geven warmte en karakter. Bovendien kunnen we ons met een omslagdoek van schapenvacht bedekken en uitrusten na een zware dag.

Schapenvachten zijn uniek, geen twee zijn hetzelfde!

Top kwaliteit

HOOGSTE KWALITEIT

Alle vachten worden in slachthuizen speciaal gesorteerd, alleen voor ons bedrijf, daarom hebben wij de beste kwaliteit.
Origineel

100% ORIGINEEL

Onze vachten worden rechtstreeks door ons uit ecologische boerderijen uit heel Europa geïmporteerd.

Leerlooierij met tradities

Onze leerlooierij werd opgericht in 1978 en is sinds het begin een familiebedrijf waar de tradities van het beroep van generatie op generatie worden doorgegeven. Sinds 2005 wordt de leerlooierij door de zoon van de oprichter geleid en toentertijd hebben we begonnen, afgezien van traditionele technologieën, nieuwe producten op dit gebied te introduceren.
Copyright © TanneryPoland 2022. Alle rechten voorbehouden